Vem är BoConcept?
Hantverk i hög kvalitet kombinerat med funktion och en modern look är huvudfaktorerna för den internationella möbelkedjan BoConcept.
”BoConcept är ett starkt internationell koncept med fler än 250 butiker i hela världen med stor kunskap om design, service och möbler i hög kvalitet”, säger ägaren Jan Petersen.
Intresset för möbler med en touch av skandinavisk design växer fortfarande och BoConcept, som startade i Danmark 1952 har en lång tradition av att designa och tillverka moderna möbler med respekt för designarv.
En av BoConcepts starkaste sidor är att anpassa sig till den enskilda kunden
”Våra kunder har olika smak och behov så en ny möbel måste ha mått och funktion som passar till var och en. Därför är nästan alla möbler vi säljer anpassade efter mått för den enskilda kunden”, berättar Jan. Och variationerna är nästan ändlösa. När det handlar om soffor finns det t ex olika moduler, armstöd, ben och naturligtvis både tyg och läder. Även hyllor, bord, stolar och sängar baseras på det intelligenta designsystemet med vilket du kan få precis den variation som passar dig och ditt hem.
Plus Store
Sedan 2007 har Plus Store erbjudit något av den bästa skandinaviska och europeiska designen till kunderna på Costa del Sol som en ”butik i butiken” ovanpå BoConcepts butik i Mijas och Marbella. Plus Store handlar med ledande märken, som var och en är speciell på sitt sätt. BoConcept uppmanar sina kunder till att själva skapa sin unika stil. Märken är t ex Carl Hansen, Fritz Hansen, Louis Poulsen, Montana, HAY, Hilding Anders, Cane-line m.fl. Dessutom kan du med en 3D-visning och ritning se hur möblerna kommer att se ut i ditt hem, en designservice som är gratis hos Plus Store.
www.boconcept.es, www.plusstore.es
 
Av BoConcept

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.