Antonio Banderas som Pablo Picasso – Skatteverket efter 136 600 bostadsägare – Restaurang i Fuengirola med på förnäm Topp 10

Antonio Banderas som Pablo Picasso - Skatteverket efter 136 600 bostadsägare - Restaurang i Fuengirola med på förnäm Topp 10

Antonio Banderas som Pablo Picasso

I nästan två år har det talats om projektet och äntligen i går presenterades den nya serien om Picasso med namnet ”Genius Picasso”. Presentationen skedde under stor medieövervakning på Teatro Cervantes i Málaga. Huvudrollen som Picasso spelas av Antonio Banderas och serien kommer att visas på tv-kanalen National Geographic. Filmteamet bakom serien har under det senaste året spenderat flertalet månader på tjurfäktningsarenan i Málaga, på Plaza de la Merced och Teatro Cervantes för att skildra konstnärens uppväxt i Málaga. Teamet har naturligtvis även varit i Barcelona och Frankrike, där Picasso tillbringade största delen av sitt liv.
Serien är ett av National Geografics dyraste och hittills mest ambitiösa filmprojekt.

 
{loadposition google}

Skatteverket efter 136 600 bostadsägare

Alla bostadsuthyrare har varnats sedan 2015. Trots det har skatteverket nu fått tag på 136 600 bostadsuthyrare, fördelade över hela landet, som inte redovisat inkomster från sin uthyrning. De många uthyrarna har inte tagit så allvarligt på myndigheternas varningar men faktum är att skatteverket i dag kontrollerar om de bostäder som hittas utannonserade genom de många uthyrningsportalerna har de licenser som krävs samt om uthyraren redovisar intäkterna från uthyrningen.
Nu väntar alltså 136 600 bostadsägare på böter.
 
{loadposition google_native}

Restaurang i Fuengirola med på förnäm Topp 10

Fiskrestaurangen Los Marinos José, på strandpromenaden i Fuengirola, har just tilldelats en förnäm placering bland Topp 10 över Europas bästa fiskrestauranger.
Utnämnandet kommer från OAD (Opinionated About Dining), som är Europas mest prestigefyllda organ. Los Marinos José har funnits i över 30 år och har tidigare både vunnit priser och mottagit toppoäng i Repsol-guiden, Guide Michelin, i tidningen ABC samt av självaste Ferran Adriá, men det senaste utnämnandet är den hittills finaste.
 

Populär boklansering

Det var många som närvarade när Sven F. Källström i onsdag lanserade sin nya bok ”Drömmen om att leva och bo i Spanien” i Svenska kyrkan, i Fuengirola.
Boken kan köpas hos Alamo Costa del Sol Real Estate i Fuengirola.
 
kortnyhed23svensk

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.