Puigdemont gripen vid den dansk-tyska gränsen – Isco vill öppna gourmetmarknad i Arroyo de la Miel – Massa sol och påskprocessioner

Puigdemont gripen vid den dansk-tyska gränsen - Isco vill öppna gourmetmarknad i Arroyo de la Miel - Massa sol och påskprocessioner

Puigdemont gripen vid den dansk-tyska gränsen

Efter fem månader på flykt från de spanska myndigheterna greps Carles
Puigdemont under söndagen på en bensinstation i norra Tyskland, kort efter att han passerat gränsen från Danmark.
Den tidigare katalanska presidenten var på väg tillbaka till sin bostad i Belgien efter att ha närvarat vid en konferens i Finland. Den spanska underrättelsetjänsten har följt Puigdemont och det är ingen slump att de, i samarbete med tysk polis, anhållit Puigdemont i Tyskland. Den tyska lagstiftningen tillåter nämligen att den katalanska politikern utlämnas till Spanien inom 60 dagar.

 
 
{loadposition google_native}
 

Isco vill öppna gourmetmarknad i Arroyo de la Miel

Det är ingen hemlighet att professionella fotbollsspelare i Spanien tjänar bra – och speciellt om man spelar i Real Madrid. De höga intäkterna ska naturligtvis investeras och det är just därför som fotbollsspelaren Isco nyligen köpt ett flertal hyresobjekt samt hela första våningen i det gamla shoppingcentret ”San Juan” i sin födelsestad Arroyo de la Miel. Isco har även visat intresse för att bygga ett parkeringsgarage under det lilla shoppingcentret. Det sägs att han kommer att bygga om det delvis övergivna shoppingcentret till en gourmetmarknad.
 
 
{loadposition google}
 

Massa sol och påskprocessioner

Väderprognoserna visar sol för onsdag, torsdag och fredag, som är påskveckans tre viktigaste dagar och som traditionen trogen bjuder på påskprocessioner i alla städer längs kusten. Påskfirandet firas speciellt i Málaga där stadens centrum spärras av för biltrafik från ca kl. 15.00 och tolv timmar framåt för att göra plats åt de många processionerna.
Under påskveckan är det inte lätt att hitta varken ledigt hotellrum eller turistlägenhet och det kan förväntas vara fullt av folk på stadens gator och torg, samt tåg.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.