Välbesökt golfklinik-evenemang arrangerat av BoConcept Plusstore

Välbesökt golfklinik-evenemang arrangerat av BoConcept Plusstore

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Det var i Marbella som BoConcept Plusstores golfevenemang med Leif Nyholm ägde rum den 27 april. Här coachade Leif Nyholm, som är Thomas Bjørns tidigare tränare, deltagarna i deras individuella spelstil. Det handlade om allt från deltagarnas kroppshållning när de slår bollen till mätning av slagets vinkel och hastighet. Samtliga slag filmades och blev därefter analyserade samt kommenterade av den kunniga tränaren.
 
Evenemanget var arrangerat så att två lag med tio personer i varje hade tre timmars träning och tre timmars spel på en utomhusbana med de klassiska 18 hålen. Däremellan möttes bägge lagen för lunch på Río Real Golf. Evenemanget var planerat som mycket personligt varför det bara fanns plats för 20 deltagare. En viktig del som ingick var nämligen fokus på personlig prestation, vilket bara var möjligt med liten grupp. Alla deltagarna registrerade sina resultat i en personlig profil som de fick med sig hem. På så sätt kan de gå igenom både statistik och olika videoklipp av sina slag i deras fortsatta golfträning.
 
Tränare Leif Nyholm bor själv i Alicante. Under dagens träning ställde han frågor som: ”Var du vid någon tidpunkt över på höger ben?” och när det var riktigt bra kom han med uppmaning som t ex: ”Riktigt härligt, en till!” Leif Nyholm var inte blyg att kommentera de gånger som klubban tog i marken en millisekund innan bollen. Med sin krävande men uppmuntrande attityd uppmärksammade han de delar i golfentusiasternas personliga spelstil som det ska arbetas med och det som behöver förbättras.
Golfträningen hölls en varm vårdag. Mellan de blanka golfklubborna och noga valda skorna bar evenemanget BoConcept Plusstores logo. Den framstod mest som en vänlig påminnelse om vem som stod bakom de 20 deltagarnas trevliga och lärorika dag.
 
Kontakt:
BoConcept/PlusStore
www.boconcept.es
www.plusstore.es
Tel. +34 951 242 092 / +34 951 492 727

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco