Nya kollektioner hos LOFT & ROOMERS

Nya kollektioner hos LOFT & ROOMERS

LOFT & ROOMERS ligger på Den Gyllene Milen i Marbella samt i Mijas, och nu förnyas sortimentet i butikerna – exklusiva produkter till oslagbara priser!

 
I de två stilrena och inspirerande butikerna hälsas kunderna välkomna in till ett förstahandsintryck av det stora utbudet av både inomhus- och utomhusmöbler, som passar till varje rum samt varje trädgård och terrass. Nyligen tog de två butikerna även in fler utomhusmöbler till priser som helt enkelt är för bra för att gå miste om. De har även utökat med ett urval med nya tillbehör i kollektionerna tillverkade av återanvänt glas, för att skona miljön, med en oklanderlig design.
 
När det gäller sängar erbjuder deras kollektion bättre stöd till kroppens alla fem zoner, vilket ger en hälsosammare sömn. Genom att ha 95 procent av lagret i deras butiker samt genom att även erbjuda gratis och snabb leverans behöver kunderna inte vänta flera veckor för att kunna njuta av sina möbler. Och det enda kunderna själva behöver sörja för är att njuta av livet på Costa del Sol.
 
LOFT & ROOMERS kunder är både nationella och internationella. Gemensamt för dem alla är att de vill möblera sina hem eller semesterbostäder med produkter i hög kvalitet, i snygg och trendig skandinavisk design till bra priser.
Vill du ha hela ditt hem inrett erbjuder LOFT & ROOMERS även hela möbelpaket. Dessa paket är ett mycket bra sätt att få allt som du behöver utan att du behöver åka fram och tillbaka mellan olika butiker. De skräddarsydda möbelpaketen finns som Basic, Plus och Deluxe.
 
LOFT & ROOMERS hälsar alla välkomna till deras butiker i Marbella och Mijas. Oavsett om det handlar om en ny soffa, säng, matbord eller tillbehör är de säkra på att du kommer att hitta det du letar efter. LOFT & ROOMERS har nämligen stilar som passar alla, bra priser, kundservice på toppnivå samt alltid gratis kaffe, så att du kan shoppa i hemtrevlig miljö.
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.