De första bostäderna i ett nytt projekt i Torreblanca har sålts

De första bostäderna i ett nytt projekt i Torreblanca har sålts

Riktigt många vill slippa vara beroende av bil och vill i stället ha gångavstånd på 10-15 minuter till alla faciliteter. Detta erbjuder Palm Beach Torreblanca. Tågstationen i Torreblanca ligger bara några minuter ifrån bostadsområdet, någonting som gör det lätt att ta sig dit med tåg från flygplatsen i Málaga.

Detta projekt har anpassats efter den skandinaviska marknadens önskemål och krav på soliga terrasser och privata trädgårdar, samt fina gemensamma utrymmen med bland annat uppvärmd infinity pool och gym direkt under poolen. Dessutom har alla bostäder en vacker panoramautsikt.
”Det finns helt enkelt inte något liknande projekt eller bostäder i samma kvalitet som detta här i området”, berättar Simen Enggrav Iversen, försäljningsledare på Costa del Sol.
”Många av de projekt som nu är till salu på Costa del Sol är fina områden, men långt ifrån alla har samma centrala läge som detta. Så när vi hittade den perfekta tomten för projektet fick vi lov att slå till”, fortsätter Sverre Balteskard, daglig ledare hos Feriebolig Utland.
 
Palm Beach Torreblanca består av 14 stora radhus med 3-5 sovrum samt tre fristående villor med fokus på skandinavisk standard och byggkvalitet. Bostäderna byggs på den bästa tomten i Torreblanca med hänsyn till både fin utsikt över havet, stranden och Fuengirola samt närhet till just stranden.
Det är redan nu möjligt för dig att komma och se tomten och snart kommer det också att finnas ett försäljningskontor, där du kan se vilka funktioner som bostäderna kommer att ha samt vilken kvalitet de byggs i. Sistnämnda handlar naturligtvis om skandinavisk kvalitet och bostäderna är isolerade på bästa skandinaviska sätt.
 
Med norsk ägare och gedigen erfarenhet, samt Cramer Advokater i Fuengirola som ser till det juridiska, kommer köparna uppleva 100 procent säkerhet i deras investering.
 
För mer information om projektet, priser och planritningar, eller för en rundvisning på tomten, ta kontakt med försäljningsledaren på Costa del Sol, Simen Enggrav Iversen: tel. +34 694 404 151 eller gå in på: www.palmbeach.no
 
De första bostäderna är redan sålda. Bygglovet är alldeles strax på plats och byggstart förväntas strax efter sommaren.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.