Workout Pedersen öppnar garage-gym i Fuengirola

Workout Pedersen öppnar garage-gym i Fuengirola

Många blir säkert glada av att höra att man nu kan bli tränad av Chelina Lila Pedersen här på Costa del Sol. Chelina är annars känd under namnet ”Workout Pedersen” och för sitt gym Vesterbro i Köpenhamn, samt sina populära träningsprogram.

 
Chelina är mamma till sex barn och tillsammans med sin man har de totalt nio barn. Yngst i barnaskaran är tvillingarna som hunnit bli åtta månader. Men det stoppar inte Workout Pedersen, som fortsätter i full fart framåt.
”Jag var på besök här på Costa del Sol lite snabbt under våren och jag blev helt förälskad i trakterna här”, berättar Chelina, som inte dröjde länge med att köpa hus i Torremolinos och ta med sig den stora familjen. ”Egentligen var det inte meningen att jag skulle öppna ett gym direkt men det blev så i alla fall när jag hittade rätt lokaler”, förklarar hon. Och lokalerna ligger nära stranden, bara några hundra meter från tågstationen i Los Boliches.
 
”Det är ett gym där alla är välkomna och jag kommer först och främst att hålla gruppträning och bootcamps”, berättar Chelina. Just hennes bootcamps har varit mycket populära i Danmark. De första kunderna anmälde sig redan under öppningsdagen.
 
”Träningen jag för är hård och effektiv, för det ska kännas att man tränar”, ler Chelina och delar med sig av sin träningsfilosofi: ”Träning ska vara någonting vardagligt, som blir en del av din dag, varje dag. Du behöver inte gå till ett gym och lyfta vikter eller pumpa maskiner – en del av träningen kan du faktiskt göra hemma också.”
 
I december kommer Chelina dessutom ut med en bok om hennes väg till att bli ”Workout Pedersen”.
”Det är inte bara en bok som skrivits för att bli känd. Den har kommit till ur en önskan om att inspirera andra kvinnor till att resa sig upp ur det negativa. Jag började ju när jag var på botten – nyskild med småbarn och en massa skulder. Och jag var 38 år”, säger den populära tränaren, som redan är fullbokad långt tid framöver för nya kunder som vill ha personlig träning. Därför är det också gruppträning och bootcamps som hon betonar när det kommer till hennes nya gym, även om det naturligtvis fortfarande går att personlig träning på tu man hand eller för två personer.
 
För mer information och priser, se: www.workoutpedersen.dk/workout-pedersen-garage
Eller sväng förbi Workout Pedersens Garage på Calle Gibraltar i Los Boliches, Fuengirola.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.