Svenska Mäklarhuset – första steget på väg mot din dröm i solen

Svenska Mäklarhuset – första steget på väg mot din dröm i solen

Senaste åren har det etableras många svenska mäklarkontor på Costa del Sol, men få har så god kännedom om kusten som Svenska Mäklarhuset i Marbella. Här arbetar nämligen personer som själva bott på Costa del Sol under de senaste 15-30 åren och är väl integrerade i samhället.

Svenska Mäklarhuset är en i Sverige mycket väletablerad mäklarbyrå med inte färre än 30 kontor utspridda över det avlånga landet. Utomlands har de kontor i t ex Thailand, Costa Blanca och Barcelona, och för ca två år sedan har de nu även kontor i Marbella.
Svenska Mäklarhuset Marbella arbetar främst i området från Rincón de la Victoria i öster till Sotogrande i väster, vilket är den sträcka på kusten som majoriteten av deras kunder är intresserade av. Hos Svenska Mäklarhuset Marbella får köparen inte bara tips om städerna generellt utan även mer i detalj – vilka områden som t ex lämpar sig till barnfamiljer med hänsyn till skola m.m. Dessutom bidrar deras erfarenhet till att finna bostäder som är rätt prissatta, så att man som ny i Spanien inte utsätts för svindlarpriser.
Svenska Mäklarhuset Marbella är bostadsköparens första kontakt med marknaden på Costa del Sol och även den långsiktiga kontakten. De arbetar bland annat i nära samarbete med advokater och erbjuder själva kostnadsfri rådgivning tack vare juridiskt kunnande på kontoret. De samarbetar även med ett besiktningsbolag som kan utställa besiktningsprotokoll, en många gånger ovanlig tjänst på Costa del Sol, och de kan naturligtvis även rekommendera t ex hantverkare som snickare och rörmokare samt tala om var det bästa köket kan köpas, vilken butik som har kvalitetsgolv m.m.
Med andra ord: Svenska Mäklarhuset Marbella erbjuder säkerhet och trygghet.
Just nu är Svenska Mäklarhuset Marbella exklusiva promotors för bostadsprojektet South36 i Cerrado de Aguila, Mijas. Här byggs det exklusiva lägenheter i mycket vackra omgivningar. Ledord är modernt, kvalitet och närhet till alla faciliteter.
Svenska Mäklarhuset Marbella, Besöksadress: Avda. del Mar 12, tel. +34 951 540 108, webbplats: www.svenskamaklarhuset.se/kontor/marbella/
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.