Hemlagat, trevligt och familjärt hos Trefpunt

Hemlagat, trevligt och familjärt hos Trefpunt

Namnat säger allt, och även om det är holländska är det väl ingen svensk som inte förstår det. Detta är platsen att träffa på – en träffpunkt!

Här hälsar det holländska paret Marjolein och Kees välkommen. Menyn bjuder på rätter som passar brunchen, lunchen och middagen med allt från bland annat toast och baguetter, omeletter och Kees special – holländska pannkakor till sjötunga samt holländsk köttbulle till irländsk biff och mycket mer. Självklart finns det även vegetariska alternativ.
För den som inte är så hungrig men ändå vill ha någonting mindre att äta har Kees, som är ansvarig i köket (medan Marjolein ansvarar för restaurangen), tagit fram en tapasmeny med många goda smårätter. Har du svårt att bestämma dig kan du välja en av de två Combi-tallrikarna med tre och fyra olika tapas. Med det sagt vill paret påminna om att de holländska pannkakorna och tapas bara serveras dagtid.
Hos Restaurante Trefpunt säger man inte bara att alla är välkomnar, Marjolein och Kees menar det verkligen. Sitt på terrassen med en kaffe och en hembakad kaka, avnjut en trerätters romantisk middag eller varför inte ta med hela familjen, för här är även de små välkomna – det finns både barnmeny och lekhörna.
Låt Marjolein och Kees välkomna dig till deras restaurang, liksom de välkomnat människor i alla åldrar och från alla världens hörn i 20 år.
 
Restaurante Trefpunt hittar du på Paseo Marítimo Rey de España, 80, mitt emot pesetasmonumentet, bara 66 m öster om Skandinaviska Turistkyrkan.
Öppet: onsdag – måndag kl. 11.00-15.30 samt 18.00-22.00.
Bordsbokning på: 952 583 476, se även: www.trefpuntfuengirola.es

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.