Jesper Hertz är ett känt ansikte i investerarvärlden på Costa del Sol

Jesper Hertz är ett känt ansikte i investerarvärlden på Costa del Sol

Nu är han Core Capitals nya representant

”Core Capital arbetar med förmögenhetsförvaltning och rådgivning till privatpersoner oberoende av leverantörer och banker”, säger Core Capitals direktör Jakob Kjelgaard, som är glad över nyheten att Jesper Hertz nu börjar hos Core Capital, och han fortsätter: ”Jesper har inte mindre än 28 års erfarenhet från bankvärlden på Costa del Sol, så när jag hörde att Nordeas avdelning på kusten stängt kontakta jag honom på en gång.” Jakob och Jesper har varit kollegor inom bankvärlden tidigare och bägge ser de fram emot den unika möjlighet som nu skapats på private investment-marknaden på Costa del Sol. Att bankerna stängt en efter en är nämligen någonting som de kan märka hos Core Capital. ”Det är precis rätt tidpunkt för oss att etablera oss på Costa del Sol, just på grund av det hål som ska fyllas hos privata investerare”, berättar Jesper som också betonar att de danska och svenska bankerna som finns kvar nästan bara erbjuder bostadslån.
 
Costa del Sol är inte främmande för Core Capital, vars grundare Jakob Kjelgaard bott här. ”Core Capital startades faktiskt år 2006 efter en efterfrågan från en kund. Vi var alltså här före, under och även nu efter krisen”, berättar Jesper, som inte sticker under stol med att det bäddar för kvalitet och nog även speciellt för integritet, att det var en kund som efterfrågade att företaget skulle startas.
 
Core Capital är ett helt opartiskt företag vars intäkter enbart kommer från deras kunder. ”Det hjälper oss att sätta oss i ögonhöjd med våra kunder, med andra ord skulle man kunna säga att vi sitter på samma sida av bordet som våra kunder”, säger Jakob. Och faktiskt finns redan en stor del av kunderna på Costa del Sol. Det är en kundkrets som Jesper Hertz nu ser fram emot att kunna betjäna och hjälpa med deras investeringar.
Snart kommer Core Capital dessutom att öppna ett fysiskt kontor på Costa del Sol men fram till dess sker konsultationerna hos kunderna själva.
 
Jesper Hertz kan kontaktas på:
+34 609 507 256

 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.