Wifi Blue – trådlöst internet och lösningar för alarmsystem

Wifi Blue – trådlöst internet och lösningar för alarmsystem

Wifi Blue är ett familjeföretag som satsar på framtiden. Företaget grundades av Francisco López och hans son Fran López, som har lång erfarenhet av IT-världen och som känner till den senaste teknologin väl. Det är sonen Fran som är ansvarig för hantering och underhåll av infrastrukturen i företaget.

 
Det var Frans stora kunskap inom trådlösa nätverk som gjorde att familjen fattade beslut om att påbörja projektet med att erbjuda internetuppkoppling till invånarna på Costa del Sol. Under många år har Wifi Blue sett till att tusentals användare fått uppkoppling till internet. Detta görs via Wifi Blues antennät, som gör att Wifi Blue når ut till platser där det annars inte är möjligt att få en stabil internetuppkoppling. Det handlar först och främst i området mellan Torremolinos och Calahonda.
 
Wifi Blue har alla de licenser som behövs samt är auktoriserat av den spanska telekommunikationsmyndigheten (GMT) som erbjuder internetuppkoppling och -nät med 2,4 och 5 GHz.
Utöver detta erbjuder Wifi Blue även alarmsystem och övervakningskameror, som är fristående och inte kopplade till några månadsavgifter.
 
Du är välkommen att kontakta Wifi Blues team med flerspråkiga anställda, som garanterat kommer att besvara dina frågor på ditt språk. Besök kontoret eller ring redan i dag och få internet eller alarm i morgon.
 
WIFI Blue, Calle Isla Cabrera nr. 8 • 29640 Fuengirola • Tel. 952 47 77 33 • www.wifi-blue.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.