Hos Vitamina får du nu kompetent och välutbildad vägledning

Hos Vitamina får du nu kompetent och välutbildad vägledning

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Susan Lauritsen, som står bakom disken hos Vitamina, är nu extra väl förberedd rent fackligt för att ge dig vägledning kring hälsa och hälsokost. Susan är nu nämligen Auktoriserad Hälsovägledare från den Danske Helseforeningers Brancheforening. Kosttillskott och naturmedicin är nämligen produkter som ska ledsagas av rådgivning. Att ha en utbildad person i butiken är alltså ett stort steg mot större trygghet för konsumenten som behöver hjälp.

 
”Jag har alltid varit intresserad av hälsa och homeopati m.m. men nu, när jag är utbildad, känner jag att jag framstår som mer trovärdig inför kunderna. Det som är bra med utbildningen är att jag nu är utbildad till att ge vägledning kring alla produkter och inte bara utvalda märken”, säger Susan, som gick utbildningen i november och som varit i Danmark inte färre än nio gånger under förra året för att gå utbildningen, som avslutades med en muntlig samt skriftlig examen.
 
Susan, som nu kan kalla sig hälsovägledare, har fått den senaste informationen kring proteiner, fetter, kolhydrater, fibrer och vatten, ekologiska odlingsmetoder, vitaminer, mineraler, naturmedicin, örter, syrebalans, blodsockerbalans, allergi, barnnäring och naturmedicin. Grundutbildningen följs upp löpande med vidareutbildningsaktiviteter med fokus på de senaste upptäckterna inom området samt uppdateras varje år.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco