Designa firar med stor öppningsfest den 15 februari!

Designa firar med stor öppningsfest den 15 februari!

NEW Designa ES februar 2019 img
Nu är det äntligen dags för Designa att hälsa välkommen till deras första butik på Costa del Sol. Designa erbjuder kök, badrum och garderober i modern och snygg skandinavisk stil.

Köksbutiken öppnar som en ”shop in shop” i Loft & Roomers butik på Mijasvägen. Både Designa och Loft & Roomers upplever det som en stor fördel att kombinera kök och garderober med möbler och brukskonst.
Öppningsfesten äger rum den 15 februari men själva Designa-butiken öppnar redan den 1 februari, då deras stora utbud visas. Hos Designa finns det någonting för alla smaker och behov. Så går du med kökstankar eller funderar på ett nytt badrum eller ny garderobslösning så är det bara att titta in till Designa.
Öppningserbjudandena är också i en klass för sig. Du får nämligen 25 procent rabatt på beställningar som görs innan den 15 mars – leverans och montering kan utan problem avtalas till ett senare tillfälle.
Se till att ta vägen förbi butiken när Designa öppnar dörrarna till deras stora öppningsfest den 15 februari mellan kl. 15.00-19.00. Det kommer att vara livemusik från Auralyn Waves, gott och intressant vin från La Cuenta Vinos och goda tapas från Chili Gourmet.
Hos Designa hittar du totallösningar för kök, badrum och garderober i snygg, skandinavisk design. Dessutom erbjuder de montering, uppsättning m.m., så du behöver inte stå för någonting själv.
”Vi har eget lager här på Costa del Sol. Detta gör att leveranstiderna blir extremt korta. Är du den som föredrar att själv sätta ihop ditt kök erbjuder vi självklart även den möjligheten. Då hämtar du bara enkelt din beställning på lagret till ett pris som gott och väl kan slå Ikea-priser”, hälsas det från Designa.
 
Välkommen till Designa Kök.
 
Öppettider: måndag – fredag kl. 10-19, lördag kl. 10-14.
 
+34 603 840 651 ● +45 5355 0439 ● jt@designa-spain.comwww.designa.dk
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.