Öppningsreception hos Core Capital Management S.A. Luxembourg

Öppningsreception hos Core Capital Management S.A. Luxembourg

Efter en längre tids letande efter rätt lokaler öppnar nu Core Capital sitt eget kontor på Centro Plaza i Nueva Andalucía, Marbella.
 
”Både att hitta rätt läge för kontoret samt att få nödvändiga licenser och tillstånd från myndigheterna har tagit tid. Efter 28 år i Spanien är man dock väl förberedd med tålamod”, säger Chief Representative Jesper Hertz.
”En del av strategin hos Core Capital har varit att etablera oss på Costa del Sol. Utöver det har vi hela tiden velat finnas på plats lokalt där våra kunder bor och rör sig under det mesta av året. Så för oss är Centro Plaza i Nueva Andalucía helt rätt plats”, säger Managing Partner Jakob Kjelgaard.
 
Det kommer nu att hållas en stor öppningsreception den 7 maj mellan kl. 15-19 på kontoret på Centro Plaza i Nueva Andalucía. Och alla både nya och gamla vänner, affärskontakter och andra nyfikna är välkomna att titta förbi.
Core Capital är ett helt opartiskt investeringsbolag som arbetar på uppdrag av samt och betalat av sina kunder.
 
Core Capital Management S.A.
Avenida Manolete 1, Centro Plaza Oficina 7, Nueva Andalucía.
Jesper Hertz kan kontaktas på e-mail: jesper.hertz@corecapital.eu och mobil +34 609 507 256

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.