Ewalds matbutik har allt till påskbordet

Ewalds matbutik har allt till påskbordet

Det är april och i år betyder det påskfirande! Hos Ewalds matbutik hittar du allt som behövs för att fira påsken kring ett väldukat påskbord. Ewalds har specialiserat sig på skandinaviska livsmedel och i butiken hittas just de skandinaviska matvaror som du saknar i spanska matbutiker. Ewalds har bland annat Janssons frestelse, kåldolmar, skinkfrestelse, gravad och rökt lax samt deras mycket populära varmrökta lax, och speciellt till påskbordet har det laddats upp med ett extra stort urval av sill, lammstek m.m. liksom drycker som hör festligheterna till.
Förglömmas ska inte det stora godissortimentet med massor av skandinavisk choklad och salmiak, liksom lösviktsgodis m.m. Naturligtvis har de nu även påskgodis!

Skulle du inte känna för att laga festmåltiden själv erbjuder Ewalds matbutik cateringprodukter till både vardag och fest.
 
Och vad skulle en god måltid vara utan bröd? Butikens brödhyllor fylls varje morgon på med nybakat bröd som t ex skandinaviskt rågbröd, men även söta bröd som kanelbullar.
Och det är inte allt. I den trevliga butiken finns ett stort utbud av såväl gluten- och laktosfria produkter som bland annat både glutenfritt bröd, mjöl, gröt, pasta m.m. och laktosfria mejeri- och charkprodukter.
Hos Ewalds matbutik lämnas inte den goda kundbetjäningen till det förflutna, så vill du stanna upp medan du handlar har de gärna en pratstund med dig och du är alltid välkommen med frågor om deras produkter.
Ewalds hälsar alla en riktigt glad påsk!
 
Butiken på tåggatan i Los Boliches har öppet: vardagar kl. 10-18, lördagar kl. 10-15.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.