SMUGGLAREN – andra boken om advokat Carl B. Lambert, ute nu!

SMUGGLAREN – andra boken om advokat Carl B. Lambert, ute nu!

Romanerna om Carl B. Lambert handlar om White collar crime, eller stora ekomål, som det också kallas. I första boken, Bulvanen (som släpptes i slutet av 2018) fick läsaren följa Lamberts klienter som sett affärsmöjligheter i det storpolitiska spelet med anknytningar till Mellanöstern. Denna gång, i uppföljaren Smugglaren, blir Lambert indragen i ett synnerligen allvarligt fall för honom personligen sedan han åtagit sig ett uppdrag som försvarare.
 
Utgångspunkten för Smugglaren är Marbella och fängelset i Alhaurín de la Torre, utanför Málaga, sedan ett makabert lik hittats i Sierra Blanca. Under ytan opererar de som vill ta makten med egen girighet som främsta mål.
”Handlingen utspelas i en internationell miljö och vi ser hur terrorism finansieras genom diamanthandel. Boken, som kan läsas fristående från Bulvanen, är spännande och läsaren får en stark upplevelse om spelet bakom terrorism och en svensk rättegång”, berättar författaren Göran Rise och avslöjar: ”Historien bygger på min egen, långa (50 år!) erfarenhet som advokat. Min avsikt med serien som jag skriver om Lambert är att ge läsaren en sann och verklig bild av hur en advokats liv och vardag helt kan förändras av de mål som denne åtar sig. Min förhoppning är att läsaren som ger sig i kast med Lamberts uppdrag kommer att få uppleva miljöer och ett persongalleri som en läsare vanligtvis inte möter.”
 
Alla böcker i serien om Carl B. Lambert är färdigskrivna och kommer att publiceras under 2019 och 2020. För varje såld bok går 25 kronor till Advokater utan gränser.

 
SMUGGLAREN Ett fall för advokat Carl B. Lambert finns att köpa som bok eller e-bok på www.bokus.se och www.adlibris.se  
 
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.