Återöppnar i större skala än någonsin

Det finns mycket att glädja sig över på Max Beach. Oavsett om du söker avslappning eller cardio, eller en kombination av bägge, så har Max Beach det. Det nya gymmet på Max Beach erbjuder både cardio, boxning, styrketräning och spinning. Efter att du är färdig med träningen kan du hoppa direkt ned i den 25 meter långa, uppvärmda saltvattenpoolen eller spendera resten av dagen med att bara slappna av på en av de många solstolarna runt poolen.

När det kommer till maten är den helt i topp i år, med Max Beach kvalitetskök som kittlar dina sinnen, oavsett om du beställer tilltugg när du ligger i solstolen eller om du känner för en riktig restaurangupplevelse.
 

Max Relax

Även om det finns många möjligheter till att vara aktiv med Max Beachs nya faciliteter är det avslappning som står i fokus. Således finns även massage när du ligger i en av de lyxiga solstolarna.
 

Glöm inte bort dryckerna!

Vinlistan är exklusiv och läcker samt, framför allt, internationell. Känner du för en drink innan maten kan denna drickas i loungeområdet som tillhör baren. Alla drinkar görs med stil av Max Beachs bartendrar, som verkligen kan det där med att blanda drinkar som passar i solnedgången.
 

Hitta hit

Max Beach hittar du i Riviera del Sol, Mijas Costa – Avfart Riviera.
Det finns parkeringsservice på framsidan och det finns även en ingång från strandsidan!
www.maxbeach.es 
@maxbeachmijas

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.