MS Rescue hittar hem åt hundarna

MS Rescue hittar hem åt hundarna

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
MS Rescue är en välgörenhetsorganisation som räddar hemlösa hundar. De ger hundarna allt de behöver när det kommer till vård, vacciner, omsorg, möjlighet till att anpassa sig till livet i ett familjehem, sterilisering m.m. för att därefter adoptera bort dem till passande familjer. Organisationen grundades i april 2013 av norska Mariann Høili och Siv Beate Reitan, och ligger i Monda, Marbella.
På MS Rescues Facebook-sida har hundarna egna album, och där kan man se vilken hund som är ledig. Nya hundar kommer in så snart en hund har adopterats och rest till sitt nya hem. Alla nya adoptivföräldrar måste skriva under ett kontrakt med hänsyn till hundens intresse.

 

Malin 

MS RESCUE MALIN
 
Malin är ca två år gammal och väger tio kilo. Hon hittades på landsbygden nära Coín tillsammans med sin syster, och de var bägge mycket utmärglade. Båda två har de genomgått MS Rescues hälso- och omsorgsprogram och är nu redo att komma hem till en kärleksfull familj. Hon är snäll, lätt, lekfull och söt. Malin är troligtvis en blandning mellan terrier och podenco.
 

Phillip

MS RESCUE PHILLIP
 
Phillip är ca 6 månader gammal och väger 4 kilo. Denna lilla kille hittades på en bar på landsbygden, nära MS Rescue. Sådant sker dessvärre oftare än man tror. Philip är en mycket härlig och söt hund, och han är lekfull. Philip är troligtvis en dvärgpinscher och är nu resklar.
 

Donationsinformation

Facebook: MS Rescueeuro ● Instagram: MS Rescueeuro ● Webb: www.msrescue.es  
 

Konto – Spanien

IBAN – ES5900817460690002405142
BIC – BSABESBBXXX
Banco de Sabadell, Spain
Mottagare – MS Rescue
Meddelande: Dog rescue
 
 
 

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco