Finare second hand hos Second Home Marbella

Finare second hand hos Second Home Marbella

Glöm begagnat som urtvättat, slitet och mode som gått ur tiden. Hos Second Home Marbella, som nyligen slog upp sina dörrar till butiken i Centro Plaza, Nueva Andalucía, får second hand en ny innebörd. I denna, smakfullt inredda butik hittas väskor, skor, kläder och accessoarer från välkända, finare märken och designhus.
 
”Second hand ligger i tiden och är superhett i bland annat London och New York, men vi har saknat second hand med kvalitet här på kusten. Visst finns det många butiker som säljer begagnade kläder och annat, men för att hitta märkesvarorna och riktigt bra kap måste man leta länge och i många butiker, om man hittar någonting alls. Så, då vi själva har stort intresse för mode och kvalitet har vi öppnat denna butik för att samla begagnade märkesvaror i en butik”, berättar Jeanette, som öppnat butiken med sin goda vän Madeleine, som fortsätter: ”Detta är en dröm som gått i uppfyllelse, både att få arbeta med ’high end’ mode och kombinera det med ett hållbart perspektiv. Det ligger så rätt i tiden. Så till alla som vill leva hållbart men ändå köpa exklusiva väskor, skor, kläder m.m. säger vi: Kom och fynda bland Louis Vuitton, Chanel, Gucci, Prada, Valentino m.m och så tar vi naturligtvis även in skandinaviska märken som Rodebjer, Ganni, Valerie, Nordström m.m!”

 
Har du märkesvaror du vill sälja? Second Home Marbella säljer på kommission. Detta betyder att de tar in varor i butiken och när en vara säljs tar de en kommission medan resterande går till varans ursprungliga ägare. Så nu har du chansen att rensa garderoberna och se om du kanske har en märkesväska eller -skor som du inte längre använder men som förtjänar en andra chans genom att hitta en ny ägare hos Second Home Marbella!
 
Second Home Marbella hittar du i Centro Plaza, local 16, i Nueva Andalucía, Marbella. Butiken har öppet: mån-fre. kl. 10-18 och lör. kl. 10-14
 
facebook: Second Home Marbella
Instagram: @secondhome_marbella

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.