Dan Ópticas team i Fuengirola växer med ytterligare en skandinavisk optiker

Dan Ópticas team i Fuengirola växer med ytterligare en skandinavisk optiker

Den 2 maj började Peter Scheller som optiker hos DanÓptica i Fuengirola. Peter Scheller har många års erfarenhet inom facket – han examinerades som optiker 1994 och de senaste 8 åren har han arbetat i Kuwait som tränings- och utbildningschef för en stor optikerkedja.

 
Peter Scheller börjar nu sin nya tjänst fylld med energi och står redo att möta sina nya kunder här på Costa del Sol. Han är allroundoptiker med erfarenhet inom alla aspekter och med extra stor expertis inom progressiva glas.
 
Att komma till Fuengirola från Kuwait, via en kort tid i Turkiet och Danmark, verkar det som om Peter, utöver optiker, även kan ses som en upptäcktsresande med stor lust att upptäcka nya horisonter. Costa del Sol är dock inte en ny plats för Peter. Redan 1979 köpte hans föräldrar ett hus i Estepona och sedan dess har Peter besökt Costa del Sol minst två gånger om året, så han är bekant med området och har sett utvecklingen som skett längs kusten.
Peter och hans familj (fru och två barn) har redan nu, efter bara en månad, landat väl i deras nya vardag.
 
Peter glädjer sig över att tillsammans med teamet hos DanÓptica välkomna och hjälpa kunderna med att hitta de optima lösningarna och produkterna. Peter har en härlig personlighet, han är väldigt öppen, pratglad, intresserad och mycket ärlig kring produkterna och tjänsterna som han levererar. Du kan tryggt titta förbi DanÓptica för råd och hjälp från Peter för att hitta dina nya glasögon eller linser.
 
Dan Óptica ligger i Fuengirola, bara ett stenkast från tågstationen.
www.danoptica.com
+34 952 58 39 10

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.