Fler och billigare flyttar mellan Sverige och Spanien

Fler och billigare flyttar mellan Sverige och Spanien

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Transport ESDK och AB Cargo börjar nytt, nära samarbete. Det ska säkra veckovisa avgångar mellan Sverige och Spanien samt samtidigt ge marknadens bästa pris på flyttgods.
”Vi har båda två kämpat med logistiken, med kör- och vilotider, med flexibiliteten samt med att hålla priserna nere”, berättar Ole Steen Seested, som under de senaste två åren har kört flitigt mellan Sverige och Spanien. Framöver kommer han dock bara att köra halvägs upp i Frankrike, där han möts med Anders Bundgaard från AB Cargo, som har flyttgods med från Sverige och Danmark. Där, i Frankrike byter de trailer och fortsätter sedan åt varsitt håll.
”På så sätt vinner vi tid och blir mer flexibla, så nu kan vi erbjuda avgångar från både Sverige och Spanien en gång i veckan, och samtidigt kan vi nöja oss med att ha en chaufför, vilket verkligen kommer är märkas på priserna”, berättar Anders Bundgaard, som under de senaste åtta åren arbetat som flyttman och som nu står bakom AB Cargo.
En flytt kostar 167 euro per kubikmeter, vilket motsvarar åtta till tio flyttkartonger. Priset inkluderar moms, godsförsäkring samt avhämtning och leverans till dörren.
”Tillit är ett nyckelord när man ska välja flyttfirma, så ta gärna en titt på alla kommentarer och rekommendationer som vi bägge fått på vår Trust Pilot och facebooksida”, avslutar Ole Steen Seested.

 
För mer information och offert kontakta:
www.transport-esdk.com
post@transport-esdk.com
Tel. +34 645 316 507 / +45 53 85 02 54

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco