Fler inbrott än tidigare · Storstädning i domstolarna · Stjärnnamn förstärker Málaga CF

Fler inbrott än tidigare · Storstädning i domstolarna · Stjärnnamn förstärker Málaga CF

Fler inbrott än tidigare

Spansk polis har gått ut med en varning vari de uppmanar bostadsägare att vara speciellt uppmärksamma på inbrott.
Som vanligt präglas sommaren av många inbrott men det verkar som om situationen är värre i år än tidigare. Spansk polis ser tydliga tecken på att flera professionella inbrottsligor från Östeuropa kommit till Costa del Sol. Inbrottstjuvarna har bland annat vanan att sätta en liten plastbit eller ett gem i dörren till de bostäder som de är intresserade av att ta sig in i. Sitter sedan plastbiten eller gemet kvar när inbrottstjuvarna återvänder efter några dagar vet de att dörren inte öppnats och därmed vet de också att ingen är hemma. Polisen rekommenderar därför alla bostadsägare att upprätta en grannsamverkan så att en huvuddörr aldrig står oöppnad i mer än ett par dagar.

 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Storstädning i domstolarna

arkiver 
Junta de Andalucía har beordrat en massiv genomgång av arkiven i Málagaprovinsens domstolar. Det är nämligen platsbrist och på flera platser har man sparat så mycket i arkiven att Juntan nu beordrar att gamla papper ska rensas ut. Detta innebär att det under kommande veckor kommer att rensas ut och förstöras 272 000 fall som är från perioden 1945-2002, som i dag ligger magasinerade i 8 400 arkivkartonger. Detta blir den mest omfattande städningen som gjorts av arkiven.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Stjärnnamn förstärker Málaga CF

Shinji Okazaki
 
För första gången i historien kommer en spelare från fjärran östern till Málaga CF. Under denna andra säsong i division 2 har klubben säkrar sig en av Japans bästa spelare genom tiderna, den nu 33-åriga anfallaren Shinji Okazaki. Han kommer från Leiceister City, som han för några säsonger sedan var historisk med att föra fram till det engelska mästerskapet.
Okazaki har representerat sitt land vid de tre senaste slutrundorna i VM och är den tredje att ha gjort flest mål för sitt land.
Han kommer till Málaga CF i en turbulent transfertid då Málaga CF har sagt adjö till drygt 20 spelare, en del bara på hyreskontrakt under förra säsongen och andra har sålts. Mer kommer hända innan transferfönstret stängs natten till 2 september.
Málaga CF spelar sin första match på lördag, borta mot Racing Santander. Första hemmamatchen spelas på Estadio La Rosaleda i Málaga lördagen 24 augusti kl. 18.00 mot UD Almería.
Biljetter till den matchen kan bokas genom La Peña de Dinamarca, den danska supporterklubben till Málaga CF. Kontakt: Morten Møller, tel. 617 700 424 och e-mail: info@malaga-support.dk
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Läs också

Neymar tillbaka till La Liga?

 

Plácido Domingo anklagad för sexuella trakasserier

 
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.