Framgångsrika fastighetsmäklaren Kent Schanke ansluter sig till Nordica Sales & Rentals

Framgångsrika fastighetsmäklaren Kent Schanke ansluter sig till Nordica Sales & Rentals

Kent Schanke är tillbaka i fastighetsbranschen och ansluter sig till den välrenommerade fastighetsmäklarbyrån Nordica Sales & Rentals.
 
Han är allt annat än ny på Costa del Sol. Kent Schanke började sin karriär på kusten hos Handelsbanken och sedan Swedbank, och fortsatte därefter under många år som framgångsrik fastighetsmäklare och delägare på Fastighetsbyrån. Med åren har Kent Schanke dock känt att dagarna blivit allt mer upptagna av andra arbetsuppgifter och att han haft allt mindre tid åt det som han verkligen brinner för.
”Jag ville släppa taget om ansvaret som det innebär att vara delägare i ett företag och i stället göra det som jag tycker är roligast – att vara ute och träffa kunderna och uppfylla deras drömmar!”, berättar Kent Schanke och fortsätter: ”Jag har varit ledig sedan i vintras och funderat på hur jag ska fortsätta, för jag vill definitivt inte sluta jobba ännu.
 
Ledigheten inföll också väl med en tid då min far blev mycket sjuk och sedan gick bort, och allt som ett sådant skede i livet bär med sig. Många mäklarfirmor har hört av sig under året och det är kul att ens ’Bäst-före-datum’ ännu inte gått ut, så nu är det dags att komma tillbaka, och det ska bli skönt att dra igång igen.”
 
Kent Schanke har varit permanent bosatt i Spanien sedan år 2000. Under hans många år inom bank och fastighetsbranschen har han byggt upp en fantastisk erfarenhet och ett stort nätverk. Han säger att han med professionalism, stort människointresse och god kännedom om den lokala fastighetsmarknaden kan hjälpa sina kunder att hitta sitt drömboende här på kusten. Och detta gör han alltså i samarbete med Nordica Sales & Rentals, fastighetsmäklarbyrån som startade i Nueva Andalucía 1981, där Kent Schanke, med bred kännedom om hela kusten, nu alltså börjar den 1 november.
 
Kent Schanke: 0034 609 168 664 / kent@nordicamarbella.com
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.