AXA – ett försäkringsbolag, alla olika sorters försäkringar

AXA – ett försäkringsbolag, alla olika sorters försäkringar

Försäkringsbolaget AXA har ett eget kontor i Fuengirola, där franska Prisca Vanier står vid rodret. Här arbetar en handfull agenter, som sakkunnigt hjälper kunderna på många olika språk.
 
Alla former av försäkringar – till privatpersoner och företag
”Vi erbjuder global täckning på så sätt att vi har hela paketet via AXA. Allt från försäkringar till privatperson med allt man har behov av när det kommer till sjukvårds- och livförsäkring till försäkring av exportbolag och anställda samt naturligtvis alla olika sorters försäkringar till självständiga (autónomos), som kan variera mycket beroende på vilken sorts autónomo man är registrerad som”, berättar Prisca Vanier, som har drivit företaget sedan 1992.
 
Utöver sina duktiga anställa arbetar hon sida vid sida med sin dotter Yolanda Anguíl, som också hon är försäkringsagent. Hon berättar: ”Vi erbjuder som sagt försäkringar för allt som du kan tänkas ha behov av. Men speciellt våra försäkringar till autónomos för perioder som de kanske inte är arbetsföra skiljer sig från andra då AXA, som det enda försäkringsbolag, betalar ut kompensation från första dagen som personen inte är arbetsför, så länge som det finns ett läkarintyg. Det utbetalade beloppet beror på vald försäkring.”
 
Sjukvårdsförsäkring till tredje åldern – utan reservation innan 65
”När du tecknar en sjukvårdsförsäkring hos AXA som täcker läkarbesök, operationer o.s.v. tecknas den utan reservationer ända till dess du fyller 65 är och den kan tecknas med eller utan delvis egenbetalning. AXA är det enda bolag som garanterar att därefter inte kasta ut dig – det står uttryckligen i villkoren”, berättar Prisca och lägger till att det medföljer en tandläkarförsäkring som täcker konsultation och tandrensning, om försäkringen tecknas innan årsskiftet 2019/2020.
 
Kontakta Prymar, din AXA-agent i Fuengirola, för ett samtal om dina försäkringsbehov.
C/Molino de Viento 3 (rondellen vid tjurfäktningsarenan i Fuengirola).
0034 650 651 619

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.