Notar är din seriösa fastighetsmäklare oavsett om du vill köpa eller sälja

Notar är din seriösa fastighetsmäklare oavsett om du vill köpa eller sälja

Emelie Adamovic och hennes man har nyligen öppnat svenska fastighetsmäklaren Notars första kontor på Costa del Sol. De och deras tre barn har bott här i många år och Emelie har jobbat med fastigheter i egen regi fram tills Notar öppnade i år.
”Vi som jobbar på Notarkontoret pratar svenska, norska, danska, spanska, engelska och franska. Vi har lång erfarenhet av livet i Spanien och vet samtidigt mycket väl hur det är att vara ny här. Nu när Notar finns på kusten kan du som vill köpa eller sälja din bostad få samma service och mer, än vad du är van vid i Sverige vid en bostadsaffär. Vi finns här före, under och långt efter din bostadsaffär”, säger Emelie.
Köpa? Genom att prata med Notar redan från början får de och du själv en tydlig bild av vad just du söker. Notar har via gemensamma mäklarsystem tillgång till de absolut flesta objekt som är till salu på kusten. Notar väljer noga utifrån dina preferenser och kriterier ut det bästa att visa just dig. Notar följer dig sedan genom hela processen tills du hittat din drömbostad i solen.
”Sälja? Med oss får du sälja på svenskt sätt. Vi hjälper dig förbereda din bostad för försäljning. Du som väljer att sälja med Notar bjuds på en homestylingkonsultation med ett svenskt homestylingföretag. Stylisterna ger dig gratis råd och tips om hur du på ett enkelt sätt själv kan förbättra intrycket av ditt hem och bäst förbereda det för en försäljning. Vi tar fram det bästa i ditt hem – så säljer det både bättre och snabbare”, avslutar Emelie.
Vill du köpa eller sälja din bostad? Eller både och? Eller vill du bara prata lite om den spanska marknaden? Kom in till på Notar – deras kontor ligger precis ovanför Puerto Banús, runt hörnet från Occo Restaurant.
Noter: tel. +34 951 665 743 eller +46 (0)70 009 04 76, e-post: costadelsol@notar.se
Insta: @notarcostadelsol
Facebook: Notar Costa del Sol

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.