AHN Golf – Januari 2022

AHN Golf - Januari 2022

AHN Klubbmästare

Klubbmästerskapet spelades på Mijas Los Lagos den 29 november. Mästare utsågs i tre klasser. A-klassen spelade utan handicap.

I klass Herrar A segrade Jan Hautola (hcp 2,8) på 80 slag. I klassen Herrar B segrade Anders Borgvall (hcp 24) på 67 slag netto. Margareta Andersson (hcp 18,2) håller fortfarande högsta klass och blev mästare i Damklassen på 74 slag netto.

GRATTIS alla mästare!


AHN Cup – halvtidsresultat

Efter höstens tre Cup-tävlingar på Lauro, Santana och Rio Real är ställningen enligt nedan:

A-klassen

  1. Sören Carlsson (30)
  2. Lars Bareus (17)
  3. Veiko Pulkkinen (12)

B-klassen

  1. Leif Lundmark (20)
  2. Göran Asplund (17)
  3. Leif Wallin (14)

D-klassen

  1. Margareta Andersson (18)
  2. Christina Welander (18)
  3. Eva Andersson (15)

AHN:s funktionärer fick uppskattning

Den 27 november samlades funktionärer och administrationen kring AHN-golfen till en gemensam middag på restaurant Don Pe’. Ordföranden tackade alla som volontärjobbar för AHN-golfen och lovordade höstens arbete. Tillströmningen av nya medlemmar, som har golf som sitt stora intresse, har varit större än någonsin, vilket ökat trycket på all personal.

Middagen var utsökt och generositeten från AHN var uppskattad.


Slope enligt Spanska golffederationen

På förekommen anledning vill vi upplysa om att AHN tillämpar den information, om hur golfbanorna slopas, som finns registrerad hos Spanska golffederationen. Det är alltså dessa data vi har lagrade i våra datasystem och som ligger till grund för resultatberäkning i Scorekortsappen.


Golfhäftet Trophy

211205 Atalaya Old

Höstens sista Golfhäftet Trophy tävlingen spelades på Atalya Golf & Country Club, Old Course, Marbella. 70-talet spelare tog chansen att få vinna priset att spela och övernatta på Bro Hof Slott sommaren 2022.

Det blev en välförtjänt seger för två av vår golfsektions veteraner, nämligen Eckhardt Metzner och Ivar Karlsson. Tvåa blev Rick Lenhall och Hans Bäck och trea kom Marie Tegner och Göran Larsson. Christina Welander lyckades att komma närmast hål.


Gott nytt golf-år

AHN Golf har genomfört 26 Veckogolf-tävlingar under hösten.
Sista Veckogolfen genomfördes 13 december.
Dessutom har vi haft våra andra golfevenemang såsom AHN Cup med 3 deltävlingar, 
Travellers Cup, Golfhäftet Trophy, Middagsgolf, KM och en klubbmatch mot La Cañada.

Vi tackar alla våra golfande medlemmar för en fantastisk höst och hälsar alla välkomna åter det nya året.

Det nya året börjar med tävlingen Hangover Cup den 1 januari, medan veckogolfen startar den 10 januari på Los Lagos.


Månadens blomma

Månadens blomma tillägnas alla volontärer i vår förening (våra Cistus-blommmor), som är grunden och drivkraften till att AHN (”omdöpt” till Aktiv, Hemtrevlig, Nordisk) är Costa del Sols största och populäraste samlingspunkt för nordbor.

Cistus

Från tidig vår hittar vi de vackra, ibland lite skrynkliga, blommorna på lågväxande buskar i medelhavsområdet. Cistusär ett släkte av solvändande växter och omfattar över 300 arter. Blommorna finns i olika färger från vitt till starkt rosa!
Foto och text: Eva Nordwall

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.