Alamo Costa del Sol Real Estate skriver agentavtal med Svenska Mäklarhuset

Alamo Costa del Sol Real Estate skriver agentavtal med Svenska Mäklarhuset

I dessa tuffa Coronatider har ett nytt samarbete vuxit fram under våren mellan Svenska Mäklarhuset i Sverige och Alamo Costa del Sol Real Estate. Dessa förhandlingar ledde fram till att det den 1 juli skrevs ett agentavtal mellan Svenska Mäklarhuset och Sven F. Källström, som under 10 års tid drivit mäklarföretaget Alamo Costa del Sol Real Estate.

Svenska Mäklarhuset grundades 1990 med visionen att skapa ett mäklarföretag med kvalitet, vara nytänkande och hela tiden ha fötterna på jorden. I dag består Svenska Mäklarhuset av över 30 kontor i Stockholm, Uppsala, Skåne, Halland, Spanien, Cypern, Turkiet och Thailand. 

”Det är verkligen kul att just Sven är en av våra representanter på Costa del Sol. Vid sidan av vårt franchiseupplägg har vi infört en agentstruktur där vi handplockar de bästa representanterna med hög kompetens, lång erfarenhet och med starkt kundfokus. Vi har beslutat att växa på utlandsdelen, med speciell fokus på just Costa del Sol, där vi har en stor efterfråga på olika bostäder. Vi är väldigt glada över att Sven har valt att ansluta sig som representant på Costa del Sol”, säger Niclas Spång, som är grundare av Svenska Mäklarhuset. 

Sven F. Källström är en känd profil bland svenskar på Costa del Sol. Han är sedan 35 år tillbaka bosatt här och har skrivit inte färre än fem böcker om Spanien. Den senaste boken, ”Drömmen om att leva och bo i Spanien”, har blivit en stor succé och sålts i över 3 000 exemplar. I dag driver Sven mäklarföretaget Alamo Costa del Sol Real Estate med kontor i Fuengirola och tio medarbetare. Vid sidan av mäkleriet är Sven även skribent i det svenska månadsmagasinet, En Sueco, med artikelserien ”Bostadsbloggen”. Sven var tidigare också huvudägare för mässföretaget Fair Media och mässan Köpa hus utomlands. 

”Svenska Mäklarhuset står för kvalitet och har under många år bevisat sig vara en trovärdig och stabil mäklarkedja med många återkommande kunder. Våra värderingar överensstämmer väldigt väl och jag ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete”, säger Sven F. Källström och fortsätter: ”Detta är stort för mig och min personal på Alamo och det innebär ett stort steg framåt i vår strävan att vara ett av de ledande svenska mäklarföretagen på Costa del Sol.”

Avtalet med Svenska Mäklarhuset innebär att Alamo Costa del Sol Real Estate i framtiden får tillgång till ett kundunderlag från 30 olika kontor i Sverige inom koncernen Svenska Mäklarhuset. Marknadsföringen av Alamos bostäder kommer i framtiden att ske både via deras webbplats www.svenskamaklarhuset.se/utlandsamt som tidigare via Alamos egen webbplats www.alamocostadelsol.com. Detta innebär ganska säkert att Alamo kommer att stärka sin ställning mot den svenska marknaden från sitt kontor i centrala Fuengirola.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.