Mäklarfirman Åsa Pettersson firar!

Mäklarfirman Åsa Pettersson firar!

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Åsa Pettersson startade mäklarfirman i eget namn 1996, då i Benalmádena. Senare flyttades kontoret till Avenida Los Boliches och därefter till ett mer synligt läge i hörnet på Plaza San Rafael, där mäklarfirman alltså har sina lokaler fortfarande i dag. Läget på Plaza San Rafael har fördelarna att det är många förbipasserande och (oftast) lätt att hitta parkering. 

Och låt inte adressen lura dig – mäklarfirman Åsa Petterssons arbetsområden omfattar förutom Fuengirola också hela Benalmádena, Torremolinos och Mijas. 

I samband med flytten till Los Boliches för 10 år sedan började kontoret också att erbjuda andra tjänster kring köp, försäljning och ägande av bostad i Spanien. Idén är att erbjuda kunderna hjälp hela vägen genom att agera som deras lagliga representant vid köp och försäljning, ansökan om NIE-nummer samt hjälp med den årliga deklarationen för icke-residenta fastighetsägare.

”Även om vi i dagsläget inte kan bjuda in till fest ser vi fram emot att träffa nya och gamla kunder på kontoret under hösten”, hälsar personalen hos Åsa Pettersson.

Du hittar mäklarfirman Åsa Pettersson på Plaza San Rafael, 11, Los Boliches, Fuengirola

Tel. 952 59 31 32, webb: www.asapettersson.com

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco