Andalusien på Fitur – ”viktigaste året någonsin”

Andalusien på Fitur – ”viktigaste året någonsin”

Mellan 19 och 23 maj hålls turistmässan ”Fitur” (Feria Internacional de Turismo) i Madrid, och i år presenteras Andalusien som en ”säker, unik och mångsidig destination”. I Andalusiens säger man att årets upplaga av mässan är den viktigaste någonsin, då den är startskottet för sektorn att komma igen efter covid-19-krisen.

I måndags presenterade Junta de Andalucías vicepresident och turistminister, Juan Marín, Andalusiens medverkan, och meddelade att regionen återigen kommer att ha störst representation på mässan med 5 300 m2 i 14 olika zoner, fyllda med information, nya upplevelser, överraskningar och mycket teknologi, samt specifika områden för varje provins. Det kommer också finnas ett affärsområde där företag, institutioner och även startups får presentera sig och sluta avtal med framtidens samarbetspartners. Marín berättade även att man kommer presentera en ny bild av Andalusien – ett Andalusien som är internationellt, modernt, optimistiskt och glatt, och som välkomnar hela världen. Man vill speciellt lyfta fram regionen som ett attraktivt resmål för turister som lägger vikt vid socialt ansvar för planeten, som är engagerade och söker en säker destination. Mycket fokus kommer att ses på regionens öppna landskap, aktiviteter i naturen, cykel- och astroturism, vatten- och vintersporter, kulturarv, seder och hantverk, och dessutom ska Andalusien lyftas fram som den perfekta destinationen för firandet av bröllop och fest.

(Källa: Diario SUR)

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.