Äntligen är Renate tillbaka hos Delicatessen i Centro Idea

Äntligen är Renate tillbaka hos Delicatessen i Centro Idea

Många har nog funderat över var Renate har varit den senaste tiden. Renate är ett känt ansikte hos Delicatessen, alltid i full gång med att tillaga goda maträtter till alla.

Den 14 juli i år hade Renate en sådan otur att hon föll och bröt sin fot, och tvingades opereras. Det var ett komplicerat benbrott varför läkningen har tagit tid. Nu är Renate på benen igen och äntligen tillbaka, och hon räknar med att säkra att julen blir som den brukar hos Delicatessen i Centro Idea.

Renate gläder sig till att återigen hälsa välkommen till alla de trogna svenska kunderna, som under många år tagit vägen förbi Delicatessen, liksom alla nya, som hon hoppas upptäcker allt det goda som Delicatessen har att bjuda på.

Så se fram emot julen med Renate och Delicatessen, med svensk julskinka, Janssons Frestelse och alla andra delikatesser som Renate står redo vid grytorna för att tillaga till er.

Delicatessen Centro Idea, Tel: 952 58 12 36

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.