Nu kommer de berömda danska, lyxiga rom/tryffelkulorna till Spanien!

Nu kommer de berömda danska, lyxiga rom/tryffelkulorna till Spanien!

Det danska chokladföretaget Selected Gourmet Group København har öppnat ett dotterbolag här på Costa del Sol, under namnet Copenhagen Chocolata SL, varifrån de säljer sina produkter på kusten, och senare även i andra regioner i Spanien.

Till att börja med presenterar de tre produktgrupper. Den första är rom/tryffelkulor som ju är kända och älskas av nästan alla. Därefter är det ett brett sortiment produkter utan tillsatt socker, som därför passar diabetiker och personer som inte vill äta socker. Den sista produktgruppen som tas med nu redan från början är olika produkter som säljs som kak- och tårtpynt, som i dag säljs över hela Norden, speciellt i Norge.

Rom/tryffelkulorna finns i sex olika smaker: marsipan och nougat, saltkaramell överdraget med mörk choklad, passionsfrukt/karamell överdraget med vit choklad, citron och lakritskaramell med vit choklad, lakritskaramell med mjölkchokladsöverdrag och vinbärskaramell med mjölkchokladsöverdrag – ja, det finns mycket att välja mellan.

Dessa kan njutas som efterrätt i flera nordiska restauranger och butiker eller köpas som take away i en fin presentbox med 6 st., och det går naturligtvis att köpa dessa godsaker på internet också. Dessutom arbetas det hela tiden med nya smakkombinationer som kommer att anpassas efter årstiderna, med t ex ett par nya smaker till påsk och sommar m.m.

Diabetiker eller personer som vill undvika socker kan välja mellan nio olika smaker, baserat på chokladkulor med olika smakkombinationer. Denna produktgrupp kommer att breddas med ca tio nya sorters produkter under det kommande året.

Spanien är ett land där traditionen att pynta kakor är stor, och de innovativa produkterna till just detta kommer säkert att bli mycket populära.

Varifrån kommer chokladen?

Nästan all choklad kommer från Barry Callebaut i Belgien, som är världsledande producent av choklad- och kakaoprodukter.

Hos Barry Callebaut användes endast kakaobönor från hållbara odlingar, som huvudsakligen odlas runt ekvatorn i Västafrika. Många anser att Barry Callebaut är en av de bästa producenterna och leverantörerna i världen när det gäller choklad – och därför är det också en kvalitetsstämpel på choklad och kakao från dem.

För mer information, kontakta Klaus Hartmann på: 619 985 114, eller se: www.selected-gourmet.com 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.