Julens smaker hittas hos Casa Nordica – din nordiska matbutik

Julens smaker hittas hos Casa Nordica - din nordiska matbutik

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Vi närmar oss juletider och till julen hör en mängd delikatesser. Liksom till vardag och alla årets högtider kan du lita på den nordiska matbutiken Casa Nordica, när du vill ha smaker hemifrån Sverige. Just till jul fylls butikshyllorna med bland annat olika sillsmaker, rökt- och gravad lax, risgryn till gröten och eller den färdiga varianten till den som inte vill stå vid spisen. Hos Casa Nordica vet de vad vi vill ha på julbordet så i utbudet hittas även bland annat prinskorvar, köttbullar, sylta, ansjovis och sillsallad, och inte att förglömma – lutfisk. Och självklart tar de även in julskinka – både rimmad och färdigkokt, för det kan ju ingen vara utan till jul!

Och inget julbord är komplett utan dryck i glasen. Hos Casa Nordica hittas därför många sorters glögg samt starkare varianter att fylla snapsglasen med liksom vin, öl, likörer och naturligtvis julmust och andra alkoholfria drycker. Och till kaffet, som naturligtvis också hittas i butiken, finns godis, pepparkakor, även pepparkaksdeg om du vill baka själv, chokladaskar och praliner.

Självklart tänks det även på typiska svenska juldekorationer och adventsljus, som många efterfrågar i nedräkningen till julafton.

Så ta en tur till den nordiska matbutiken med det spanskklingande namnet Supermercado Casa Nordica och se till att få alla smaker som du vill ha till julen!

Butiken ligger i Fuengirola, precis vid feriaplatsen med massa parkeringsmöjligheter.

Casa Nordica erbjuder ett brett sortiment med glutenfria och allergivänliga produkter.

God jul!
Casa Nordica finns på Facebook.

Supermercado Casa Nordica 
Calle Feria San Isidro Labrador, Fuengirola
952 19 91 48
Öppettider: vardagar kl. 10-19, lördagar kl. 10-15

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco