Julens smaker hittas hos Casa Nordica – din nordiska matbutik

Julens smaker hittas hos Casa Nordica - din nordiska matbutik

Vi närmar oss juletider och till julen hör en mängd delikatesser. Liksom till vardag och alla årets högtider kan du lita på den nordiska matbutiken Casa Nordica, när du vill ha smaker hemifrån Sverige. Just till jul fylls butikshyllorna med bland annat olika sillsmaker, rökt- och gravad lax, risgryn till gröten och eller den färdiga varianten till den som inte vill stå vid spisen. Hos Casa Nordica vet de vad vi vill ha på julbordet så i utbudet hittas även bland annat prinskorvar, köttbullar, sylta, ansjovis och sillsallad, och inte att förglömma – lutfisk. Och självklart tar de även in julskinka – både rimmad och färdigkokt, för det kan ju ingen vara utan till jul!

Och inget julbord är komplett utan dryck i glasen. Hos Casa Nordica hittas därför många sorters glögg samt starkare varianter att fylla snapsglasen med liksom vin, öl, likörer och naturligtvis julmust och andra alkoholfria drycker. Och till kaffet, som naturligtvis också hittas i butiken, finns godis, pepparkakor, även pepparkaksdeg om du vill baka själv, chokladaskar och praliner.

Självklart tänks det även på typiska svenska juldekorationer och adventsljus, som många efterfrågar i nedräkningen till julafton.

Så ta en tur till den nordiska matbutiken med det spanskklingande namnet Supermercado Casa Nordica och se till att få alla smaker som du vill ha till julen!

Butiken ligger i Fuengirola, precis vid feriaplatsen med massa parkeringsmöjligheter.

Casa Nordica erbjuder ett brett sortiment med glutenfria och allergivänliga produkter.

God jul!
Casa Nordica finns på Facebook.

Supermercado Casa Nordica 
Calle Feria San Isidro Labrador, Fuengirola
952 19 91 48
Öppettider: vardagar kl. 10-19, lördagar kl. 10-15

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.