Bing – Asian Fusion Restaurant

Bing – Asian Fusion Restaurant

På strandpromenaden i Fuengirola, nära hamnen och hotell Pyr, finns en fantastisk restaurang där man äter mycket god asiatisk mat.

Här serveras en härlig mix av kinesisk och thailändsk mat, samt inte att förglömma ett stort urval av sushi. Här finns inga ”köpesåser” utan allt lagas från grunden.

Det kan tänkas att man oftast går ut och äter asiatisk mat kvällstid men Bing serverar också lunch, och bemötandet är trevligt. Personalen är mycket vänlig men inte påträngande, precis som man vill ha det. Här är det bra fart i köket och maten är fantastisk. Välj t ex en förrätt med en mix av flera rätter som vårrullar, inbakade räkor, små kycklingspett och revben. Till dessa serveras en sötstark chilisås och en currysås. Presentationen är både vacker och smakfull! Som huvudrätt kan kyckling i röd currysås med kokosmjölk rekommenderas liksom krispig anka, som alltid uppskattas med belåtna kommentarer.

Ett tips när man besöker Bing är att ta lite extra tid på sig för här är menyn så omfattande att det faktiskt kan behövas lite extra tid för att titta igenom allt gott.

Bing har öppet fredag till onsdag för lunch kl. 13.00-16.00 och middag kl. 18.30-23.30.

Torsdagar är det stängt.

Du hittar Bing på Paseo Marítimo Rey de España 40, Fuengirola.

Hela menyn kan läsas på restaurangens webbplats: www.asianfusionbingrestaurant.com

Tel. 952 470 218

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.