Garantera dig sol i vår och sommar med Quick Office på Costa del Sol

Garantera dig sol i vår och sommar med Quick Office på Costa del Sol

Att sitta i Sverige och jobba under vår och sommar kan kännas tungt när man ser nyheternas väderleksrapporter om sol och värme i Spanien. Men du behöver inte stanna norröver och bara drömma om semesterväder. Som vi alla vet är distansarbete vardag nu för tiden och ”work from anywhere” är här för att stanna, och detta möjliggör Quick Office!

Med Quick Office i Fuengirola, som är Quick Office sydligaste kontor, har du ett kontor för jobbet samtidigt som du har semesterlivet precis utanför dörren.

Quick Office är ett coworking-kontor som passar lika bra oavsett om du förverkligar drömmen om en workation på sydligare breddgrader eller redan befinner dig på Costa del Sol, arbetar hemifrån men saknar ett ordentligt kontor. Hos Quick Office får du tillgång till kontorsplats, mötesrum och coworking space med all den tekniska utrusning som ett modernt uppkopplat kontor innebär. Som plus i kanten möter du hos Quick Office en kreativ miljö med trevliga personer från olika branscher. Med Quick Office koncept kan du njuta av en workation, själv eller med några kollegor – och Quick Office sköter det praktiska.

Detta kan Quick Office ordna med:

  • Tillgång till arbetsplatser och små mötesrum lämpliga för videomöten i Fuengirola.
  • Två timmars workshop om distansarbete och ledarskapsutmaningar i distribuerade organisationer.
  • Rekommenderade och prisvärda boenden.
  • Padel på utomhusbana – bana, spelpartner, tränare vid önskemål.
  • Tips på bra restauranger.
  • Organisation av andra fritidsaktiviteter såsom vandringar m.m.
  • Lägenhets- och husvisningar på Costa del Sol med svensk mäklare för den som kanske är intresserade av att köpa en bostad.

Låter detta intressant? Boka ett 15 minuters digitalt möte med Fredrik Carlqvist. Efter mötet återkommer Quick Office med ett prisförslag utifrån ditt önskemål.

Quick Office Fuengirola
Calle Romería del Rocío no. 6, 29640 Fuengirola
www.quickoffice.se/kontorshotell/fuengirola/
fuengirola@quickoffice.se
+34 640 055 095

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.