Ecofilters byter logotyp och skapar ny webbplats

Ecofilters byter logotyp och skapar ny webbplats

”Att vi själva importerar produkterna gör att vi kan ha en bättre lagerhållning och större frihet med att välja produkter vi vill satsa på”, förklarar Jimmy Wendt, som äger företaget tillsammans med sin fru Marie Wendt, som fortsätter: ”En ny webbplats är också skapad tillsammans med den nya logon, och vi har också lagt till lite nyheter. En av nyheterna är dricksvattenfiltret ’Geyser sink top’. Detta är ett flexibelt filter tänkt för kunder som inte vill göra någon åverkan på bänkskivan och det är ett utmärkt alternativ för hyresgäster som vill ha ett gott och säkert dricksvatten.
En annan produkt som vi lagt till på den nya webbplatsen (www.filterscds.com) är brandbollar och brandkuber. Dessa har visserligen inget att göra med vattenfiltrering men vi tycker att dessa är bra produkter som bör finnas i varje hem som komplement till brandsläckare.”

Vill du se en video för att se dessa i aktion, finns det på den nya webbplatsen!

Kontakt: Jimmy & Marie Wendt: 605 432 004, 605 432 002

www.filterscds.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.