Köp en bok eller tre – det går till ett välgörande ändamål

Köp en bok eller tre – det går till ett välgörande ändamål

CUDECA är en välgörenhetsorganisation som hjälper cancerpatienter med vård och omsorg i hemmet och på deras hospice, utan kostnad för patienten eller familjen.

I stället för att kasta ut böcker, om man inte längre har plats för dem, kunde man lämna in dem hos Kim i salongen. Därefter såldes böckerna och pengarna gick oavkortat till CUDECA. Nu har Kim Gottlieb flyttat till Centro Idea och har inte längre plats för böcker, varför vi erbjudit oss att fortsätta med detta goda initiativ!

Det är nu alltså möjligt att köpa begagnade böcker hos Kaas & Kirkemann Försäkringsmäklare. Inne på vår webbplats hittar du en lista över de böcker som är till salu. Det finns många spännande böcker och de är i mycket gott skick. En bok kostar 5 euro och tre böcker kostar 10 euro. 

Du kan hitta mer information på: https://kaaskirkemann.com/da/boeger/ eller på vår webbplats kaaskirkemann.com.

Du är också mycket välkommen att lämna in böcker till detta goda ändamål på vårt kontor. Vi tar enbart emot böcker som är i gott skick, då Kim Gottliebs erfarenhet har lärt oss att folk inte köper slitna böcker.

Få många timmars underhållning samtidigt som du stöttar CUDECA.

Pernille Kaas

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.