eMe Hair Studio – salongen där de förstår skandinaviskt hår

eMe Hair Studio – salongen där de förstår skandinaviskt hår

Efter vintern är det dags att ta hand om ditt hår, och varför inte göra dig redo för våren med en ny stil – en ny klippning, färg eller frisyr. Detta är också den perfekta tiden att förbereda ditt hår för de första starka solstrålarna med det breda utbudet av behandlingar som erbjuds hos eMe Hair Studio.

eMe Hair Studio ligger i centrala Fuengirola och de professionella stylisterna strävar efter att ta väl hand om både dig och ditt hår. Här används de senaste teknikerna och trenderna för att skapa precis det hår som du drömmer om, och produkterna är naturligtvis de bästa från de bästa märkena som Kevin Murphy, Redken, Goa Organics, Olivia Garden och GHD. Detta är en av anledningarna till att salongen är så populär bland skandinaver. En annan förklaring är att man hos eMe Hair Studio pratar både engelska och spanska. En tredje, och den viktigaste anledningen till att så många skandinaver väljer eMe Hair Studio, är att stylisterna har så stor kunskap och erfarenhet av att arbeta med skandinaviskt hår; de vet till exempel hur fint hår ska klippas för att ge det volym och ett vackert fall, och hur blont hår ska färgas för att få de bästa resultaten.

För att behålla den härliga salongskänslan hemma efter ditt besök kan frisörerna hos eMe hjälpa dig med att hitta de bästa produkterna för att vårda just ditt hår, och dessa produkter finns naturligtvis att köpa i salongen.

eMe Hair Studio hittar du på Calle Fiesta de la Cremá 1 i Fuengirola

Tidsbokning på: 689 63 61 60

Instagram: emehairstudio

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.