Påsk och nyheter hos din svenska matbutik – Aptito

Påsk och nyheter hos din svenska matbutik – Aptito

Det har gått drygt ett halvår sedan Aptito öppnade och den nya svenska matbutiken i Los Boliches, Fuengirola, har redan blivit omåttligt populär. T ex i julas upptäckte många deras egenlagade delikatesser i delidisken och i februari sålde de slut på inte färre än 300 semlor – på bara fettisdagen!

Nu i mars stundar nästa firande – påsken, och självklart hittas allt till påskfirandet hos Aptito. ”Vi fyller butiken med allt gott som förknippas med påsken som t ex sill, lax, påskskinka, påskmust, snaps m.m. Självklart har vi också bildägg, lösviktsgodis och annat påskgodis i överflöd, och även påskpynt. Vi fyller dessutom delidisken från butiksköket, med ’påskigheter’ som ägghalvor, gubbröra, nubbesill och annat gott”, berättar butiksägarna systrarna Joline och Fidelie, som hälsar alla en riktigt glad påsk!

Och Aptito-nytt!…

En mycket populär nyhet har visat sig vara den nyöppnade korvmojen i butiken, som serverar smarriga tunnbrödsrullar med tillbehör, korv med bröd eller mos och framöver även hamburgare.

Tycker man om att läsa finns det hos Aptito en hel del begagnade böcker, som man får ta gratis – och man behöver inte lämna någon bok för att ta en.

Inom snar framtid fylls Aptitos hyllor med ett nytt vinsortiment, och detta kan man som kund lära känna under framtida vinprovningar.

Vore inte detta nog… snart lanseras Aptitos webbplats: www.aptito.es, via vilken kunder på västra Costa del Sol kan beställa varor för hemkörning.

Aptito har ett nytt samarbete med Kidtastic (kidtasticcostadelsol.com/minirentals) så om du hyr från Kidtastic kan du hämta den hyrda varan hos Aptito.

Aptito Scandianvian Supermarket

Calle Pulpo 1, Los Boliches, Fuengirola

+34 646 718 950

Öppettider:

Vardagar kl. 10–21

Lördagar kl. 10–16

Söndagar kl. 10–14

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.