Ett litet PLUS i vardagen

Det kostar en liten smula men du får en hel del.
Med sin senaste produkt vill En Sueco möta även de kräsnaste läsare med dagliga nyheter samt artiklar med praktisk och användbar information och inspiration till vardagen på Costa del Sol.

”Med vår nya produkt vill vi ge läsaren en ny och förbättrad upplevelse. Med fem-sex färska nyheter varje dag får du redan på förmiddagen en bra och snabb överblick. Under veckan kryddas nyheterna med intervjuer och aktuella artiklar.” Orden kommer från Martin Norrbom, som redan 1989 tog det första spadtaget till det som kom att bli företaget Norrbom Marketing, som i 15 år gett ut månadsmagasinet En Sueco. Mycket har hänt sedan starten, och det är just därför som SuecoPlus+ har lanserats.

Historien bakom PLUS

Tiderna förändras. Det gör även läsarnas önskemål. ”En månadstidning är inte längre nog. Läsaren vill uppdateras – och gärna varje dag. Det kräver större resurser än tidigare”, säger Martin Norrbom, som därmed redan delvis förklarat varför det kostar 5 euro i månaden att prenumerera på SuecoPlus+. I sitt företag arbetar han i dag med både svenska, danska och norska journalister och skribenter samt en helt ny plattform designad och ledd av ett utvecklingsteam som drivs av den kompetenta systemutvecklaren Phill Bramsted. Tillsammans med Phill säkerställer Martin leveransen av de dagliga nyhetsmailen, nya artiklar och uppdateringar. ”Jag vet att det är ovant för några av våra trogna läsare av magasinet att man nu måste betala lite för vår tjänst. Men det är bara här på Costa del Sol som konceptet är nytt. Överallt i norr tar nättidningar och -tidskrifter i dag ut en användaravgift. Detsamma gäller förövrigt även våra lokala spanska medier, så vi har absolut inte kastat oss ut i någonting revolutionerande inom mediebranschen”, berättar Martin Norrbom med ett varmt leende. Martins stora uppgift nu blir att förse sina prenumeranter med så mycket bra och nyttigt läsmaterial att de gärna fortsätter att betala 5 euro i månaden för sin prenumeration. ”Förr, när allt var gratis, påverkades innehållet ibland också kommersiellt. Det kan ingen bortse ifrån. Men så är det inte med SuecoPlus+, som skapats enbart till fördel för prenumeranten”, försäkrar Martin.

Martin Norrbom:
”Allting har alltid varit gratis i vår lokala skandinaviska medievärld. Det fungerar inte längre – speciellt inte om du vill leverera kvalitet. Och det är precis vad vi vill med SuecoPlus+.” 


Phill Bramsted:
”Vi har skapat en plattform som lyfter den nya prenumerationsmodellen och stöder det aktivt växande publiceringsmönstret från redaktionens sida för ett internationellt och mobilt läsarnätverk. Och det här är bara början.”

Fler PLUS i framtiden

Förutom läsning får prenumeranter även glädje av ett brett utbud rabatter och erbjudanden från lokala företag. Och det blir mer innan årsskiftet. Som prenumerant på SuecoPlus+ får du redan i dag fasta rabatter på kliniker, i möbelbutiker och utvalda butiker.

”Vi arbetar på att ta fram nya avtal med bra restauranger, golfbanor och specialbutiker. Innan årsskiftet kommer vi att stå redo med nya, attraktiva rabatter till våra prenumeranter”, avslutar Martin Norrbom, som är orubblig i sitt nya koncept: ”Våra prenumeranter ska få dagliga nyheter, bra läsning och attraktiva rabatter hos lokala företag – för mindre än vad en kopp kaffe kostar i veckan.”

Så blir du prenumerant:

  1. På ensueco.com hittar du högst upp en länk till SuecoPlus+ (www.ensueco.com/plus). Genom att klicka på länken visas ett registreringsformulär, detta är enkel och lätt att fylla i.
  2. I nästa steg väljer du om du vill prenumerera i 6 månader (36 euro) eller i 12 månader (60 euro). Sedan väljer du betalningsmetod.
  3. Din prenumeration kommer att länkas till den e-mailadress du anger när du registrerar dig. Med ditt lösenord får du varje dag lätt tillgång till SuecoPlus+.

Hos Norrbom Marketing är vi ett flitigt team. Här får du en kort presentation av några av oss som levererar innehållet till SuecoPlus+:

Sara Laine

  • är svensk journalist och översättare som levererar spännande historier och profiler samt ger värde till det redaktionella arbetet och innehållet. Som redaktör för En Sueco har hon koll på allt som sker på Costa del Sol.

Henrik Andersen

  • är dansk journalist och håller jämna steg med nyheterna och den spanska politiken. Man hittar honom oftast med näsan i tidningsrubrikerna, då det är han som avgör vad som förmedlas till läsarna av det som sker i spansk politik.

Karethe Linaae

  • är norsk journalist och författare och bor i Ronda. Hon är redaktör för Det Norske Magasinet och skriver artiklar för bland annat Essential Magazine, Society Magazine, La Danesa, En Sueco och Det Norske Magasinet.

www.ensueco.com/plus

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.