Eurotaller förbereder din bil inför besiktning

Eurotaller förbereder din bil inför besiktning

När det är dags att besiktiga bilen är det alltid en bra idé att lämna in den för en kontrollbesiktning på en verkstad, och Eurotaller är specialister på att förbereda din bil inför besiktning.

Det är viktigt att säkerheten är i ordning och att din bil är i toppskick före besiktningen.

De professionella mekanikerna hos Eurotaller gör en grundlig kontroll och inspekterar fordonets alla delar, med fokus på mekanik, säkerhet och drift, vilket garanterar att bilen uppfyller ITV-standarder (med undantag för avgaser och bromsar).

Eurotaller kan även hjälpa till och boka tid för besiktning, och vill du inte själv ta din bil till besiktningen så kan Eurotaller även ta hand om det.

”Vi är mer än bara en verkstad – vi har en passion för att göra ett bra jobb.”

Verkstaden i Calahonda är utrustad med den mest avancerade tekniken och man använder endast originalreservdelar från biltillverkarna, vilket garanterar högsta kvalitet på reparationer.

Du hittar Eurotaller i Las Postas de Calahonda S.A.

C/ Los Adarves,

Centro Comercial Los Olivos, lokal 11,

29649 Mijas Costa

Precis under Carrefour.

Tel: 952 933 907 / Mob. 660 264 181

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.