Taggaard Movers – internationella flyttar med fokus på kvalitet och säkerhet!

Taggaard Movers – internationella flyttar med fokus på kvalitet och säkerhet!

Det finns många transportföretag men bara några få av dem kan med rätta kalla sig flyttfirmor. En av dessa är Taggaard Movers, en traditionell flyttfirma med 30 års erfarenhet av flyttar till och från Spanien och övriga Europa.

När du ska flyttar utomlands är det mycket att tänka på. Med 30 års erfarenhet vet Taggaard Movers vad som behöver göras, både gällande logistik och de olika reglerna som finns i olika länder.

Företaget har egna toppmoderna flyttbilar med luftfjädring.

Taggaard Movers lägger stor vikt vid både hög kvalitet och en hög servicenivå. De vet att nyckeln till framgång är nöjda kunder. Därför är de noga med att upprätthålla sin höga professionella nivå och att alltid erbjuda en säker och bra transport av kundernas tillhörigheter och bohag.

Taggaard Movers har egna packmästare, chaufförer och flyttpersonal som är specialutbildade för att ta hand om dina tillhörigheter och se till att de kommer fram säkert. De är specialister på att packa i kartonger och emballering, och så har de stor respekt för de föremål och saker som är viktiga för dig. Företaget har sina egna toppmoderna flyttbilar med luftfjädring, vilket säkerställer en stabil transport. Dessutom har de lager i både Spanien och Danmark.

Viktiga nyckelord hos Taggaard Movers är kvalitet och trygghet.

Professionella medarbetare med Torben Taggaard bakom ratten.

För att garantera en bra och problemfri flytt besöker Taggaard Movers din bostad för att bedöma omfattningen av flytten. Därefter får du en offert – som naturligtvis är helt icke-bindande – och i denna inkluderar de allt gällande flytten, så att du som kund får en trygg flytt utan obehagliga överraskningar.

Kontakta Taggaard Movers på tel. +45 39 200 200 • Info@taggaardmovers.com • www.taggaardmovers.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.