Gonvel & Kamph – när du behöver experthjälp

Gonvel & Kamph – när du behöver experthjälp

Gonvel & Kamph är en välrenommerad fullsortimentsbyrå som erbjuder rådgivning inom juridik, skatter, ekonomi, redovisning och översättning till såväl privatpersoner som företag. Hos Gonvel & Kamph har man tack vare lång erfarenhet och bred professionalism djup insikt i spanska juridiska och skatterättsliga frågor, samtidigt som deras expertis sträcker sig över både internationella och nationella ärenden.

För många svenskar som står inför utmaningar i Spanien, som fastighetsaffärer, arvsfrågor, skatterådgivning och etableringsfrågor, är Gonvel & Kamph det självklara valet.

”Under många år har vi hjälpt svenskar och skandinaver med olika frågeställningar som kan uppstå i Spanien kring t ex köp- och försäljning av fastigheter, arv, skatter, bildande av bolag, avtalsskrivningar, deklarationer, bokföring, domstolsprocesser m.m. Dessutom erbjuder vi också översättningstjänster och tolkhjälp vid t ex notariebesök och domstolsförhandlingar på svenska, spanska och engelska. Man skulle kunna säga att vi finns där för dig när du är i behov en pålitlig partner och behöver en expert som talar ditt språk”, säger företagets vd och delägare Jessica Kamph.

Gonvel & Kamphs spanska advokater och skatterådgivare står redo att erbjuda dig en skräddarsydd lösning till dina behov, samt att stå vid din sida genom hela processen.

Gonvel & Kamph,

Centro Comercial Plaza, local 1F, i Nueva Andalucía, Marbella.

(+34) 951 51 85 73

https://gonvelkamph.net/sv/

Hem

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.