PropEye – En fullservice-fastighetsadministrationsfirma

PropEye - En fullservice-fastighetsadministrationsfirma

Att välja rätt företag till att ha tillgång till din fastighet 24/7 är viktigt, för det handlar om förtroende.

PropEye är en av de bästa fastighetsadministrationsfirmorna på Costa del Sol och deras professionella tvåspråkiga medarbetare har en total erfarenhet av 15 år inom fastighetsadministration och underhåll.

PropEye tar sig an eventuella problem som vattenskador, elproblem och andra skador som kan uppstå under tiden som en bostad står tom. Deras mycket värdefulla erfarenhet och kunskap är en av orsakerna bakom att PropEye i dag är en mycket respekterad firma på Costa del Sol.

Som en fullservice-fastighetsadministrationsfirma erbjuder PropEye ett fullskaligt paket med tjänster som omfattar nyckelutlämning, in- och utcheckning av hyresgäster i samband med korttidsuthyrning, inventariedokumentation, städning efter hyresgäster samt välkomstpaket.

Kontakta PropEye på tel. +34 699 258 563

info@prop-eye.com

www.prop-eye.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.