Gourmet y Vinos öppnar ny butik i Fuengirola

Gourmet y Vinos öppnar ny butik i Fuengirola

Nu är Cassie Mahler redo att hälsa alla vinälskare välkomna in till hennes nya, fina vin- och gourmetbutik i Fuengirola. Upptäck det breda utbudet med gourmetprodukter och njut av unika vinsmaker från hela världen, nära dig. 

Cassie har ägnat större delen av sitt liv inom restaurangbranschen och har sedan barnsben alltid haft ett stort intresse för mat, men hennes intresse för vin har vuxit fram det senaste tio åren. “Det känns naturligt, det är något jag kan och något jag tycker om. Jag är väldigt exalterat över att få öppna den här butiken”. För Cassie är konceptet tydligt: alla ska ha råd med att lyxa till sin vardag, därför arbetar hon mycket med att få tag på produkter direkt från vin- och ostmakarna. “Färre mellanhänder och bättre pris åt kunden – god kvalitet ska inte behöva kosta mycket”, säger hon. 

Redan innan butiken öppnades arbetade Cassie med flera olika företag som vindistributör, och fortsätter mer än gärna att göra det i dag. För Cassie är det viktigt att erbjuda sina kunder en personlig service och ett stort utbud med råvaror av hög kvalitet. Gourmet y Vinos är den perfekta butiken för dig som vill köpa viner och champagne för att fira in det nya året med nära och kära. 

Butiken erbjuder viner från många olika länder, champagne, cava, prosecco, choklad, turrón, olivoljor, kryddoljor och marmelad i hög kvalitet samt ostar och chark från Italien, Frankrike och Spanien. Finner du inte vinet du söker i butiken tar Cassie mer än gärna kontakt med vinmakare och ordna fram det du efterfråga, till bästa pris. Det går även att besöka butikens webbplats för att beställa butikens ljuvliga produkter.

Du hittar Gourmet y Vinos i Fuengirola, närmare bestämt på Calle Feria de San Isidro Labrador 2. 

Öppettider: tisdag-lördag kl. 10.00-13.00 – 15.00-18.00 

Telefon: 666 324 214 

E-mail: cassie@gourmetyvinos.com

Webbplats: www.gourmetyvinos.com

Facebook: Gourmet y Vinos Fuengirola 

Instagram: gourmetyvinos 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.