Rise Estate – för ditt trygga bostadsköp

Rise Estate – för ditt trygga bostadsköp

Efter flera års arbete inom mäklarbranschen samt som ekonomiansvarig på en välrenommerade advokatfirma har Anders Rise blivit ett känt ansikte på Costa del Sol. Nu under året som gått har han ställt sig på egna ben inom den bransch som han trivs bäst i, och startat mäklarfirman Rise Estate.

”Rise Estate är den lilla mäklarfirman som lägger det stora värdet vid personlig service – vi vet att det är viktigt att i varje kontakt, i varje led, komma ihåg att varje person är unik. Därför är det mycket viktigt för oss på Rise Estate att förstå dina personliga behov och att ta stor hänsyn till just dina specifika önskemål, oavsett om du letar efter drömbostaden, vill sälja din fastighet eller är ute efter en bra investering”, förklarar Anders Rise.

Tack vare Anders Rises mycket goda kännedom till Costa del Sol och bostadsmarknaden här, han har själv bott på kusten i drygt 20 år, kan du med hans hjälp hitta det läge och objekt som är rätt för just dig. Med Rise Estate vet du med trygghet att du inte bara får stegen i bostadsköpet förklarade för dig, Rise Estate är, som någonting helt självklart, med dig genom hela köpprocessen. Och skulle du vilja ha hjälp och rådgivning efter köpet står de fortfarande vid din sida – allt med god vetskap om tillvägagångssättet och byråkratin i Spanien. 

Rise Estate har naturligtvis också ett brett kontaktnät, uppbyggt från alla år av erfarenhet, och finns till hands med expertis som konstruktion, advokater, banker m.m. 

”Vårt mål är alltid att hjälpa dig att få dina drömmar uppfyllda. Costa del Sol är en av de bästa platserna i Europa, med över 300 soldagar om året!” hälsar Anders Rise, som står redo att möta just dig!

Anders Rise talar perfekt svenska, engelska och spanska.

Se mer på: www.riseestatemarbella.com

Kontakt:

+34 951979572

+34 647999147

anders@riseestatemarbella.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.