Svensk TV och massor med service till alla

Svensk TV och massor med service till alla

Leverantörerna har varit många – möjligheterna likaså. Att titta på svensk TV på Costa del Sol har utan tvivel varit en omväxlande historia, men Tommy Larsen, från FHC-euro.net & Box Tv, har en hållbar lösning. Sedan 2013 har han tillhandahållit internet- och TV-lösningar till svenskar i Almuñécar-området. Och detta är nu en möjlighet han kommer att erbjuda till alla svenskar i hela Spanien. Erbjudandet är ganska enkelt: 35 euro per månad, 105,00 euro för 3 månader, 200,00 euro för 6 månader eller 360,00 euro per år får du alla populära svenska och utländska kanaler med sportserier, filmnyheter och streamingtjänster samt 14 dagars catch-up på alla program. ”Vår TV och internet är starkt och stabilt eftersom vi har investerat i vår egen infrastruktur. Det har kostat oss en hel del, men det ger oss å andra sidan full kontroll och garanterar våra kunder TV och streaming utan avbrott”, försäkrar Tommy Larsen, som även försäkrar att hans företag är registrerat med alla licenser och att det därför är en laglig produkt i dag och många år framöver.

Fram tills nu har Tommy Larsen fokuserat på sitt lokala område, men kommer nu att nå ut till alla svenskar i hela Spanien. ”FHC Box TV kan ses på flera plattformar, den gamla välkända Mag box, appen Ministra Player kan ses direkt på datorn och samtidigt på alla plattformar. Du flyttar kanalerna direkt till din PC eller Smart TV, som har internet. Det enda som krävs är en stabil nätverksanslutning. Resten kan vi göra”. Tommy och hans team lägger stor vikt på att ”göra resten”. ”Vi konkurrerar inte om pris utan om kvalitet och service. Vi nås dygnet runt via telefon, SMS och e-post och kommer även förbi om det behövs. Det är ingen hemlighet att det finns många äldre människor som bor på kusten som ibland behöver teknisk hjälp. Det finns också många som bara bor här halva året. Därför har vi också anpassat vårt TV-paket så att du bara betalar för de månader som du är här”, förklarar Tommy Larsen. I FHC-euro.net har han för närvarande ett litet team på tre personer som ger 14 dagar gratis svensk TV till nya kunder. ”Då kan alla se att det fungerar nu”, avslutar den skandinaviska TV-mannen. 

Kontakt:

FHC-euro.net & box tv / Tommy Larsen

E-mail: tl@fhc-euro.net tl@fhc-boxtv.net

Telefon: 695 098 741

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.