Málaga med 30 km

Trenden ses i de flesta städer men speciellt i Málaga sänks hastighetsbegränsningen på stadens gator. Till skillnad mot tidigare är det inte längre bara på de centrala gatorna i provinshuvudstaden som hastigheten sänks från 50 till 30 km/h. De nya hastighetsbegränsningarna gäller även i minst en fil på de centrala infartsvägarna till staden. Som bilist måste man därför nu vara uppmärksam på att hastighetsbegränsningen kan skilja mellan vägbanornas olika filer.

I Málaga omfattas totalt 724 km vägbana av den nya hastighetsbegränsningen, vilket motsvarar 70 procent av stadens vägar. Det förväntas att utvecklingen som ses i Málaga även kommer att ses i andra stora städer i provinsen, med det tydliga syftet att öka trafiksäkerheten – inte minst för cyklister och dem på sparkcyklar.

(Källa: MálagaHoy)

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.