Noll smitta i Málaga

Hela Málagaprovinsen jublar över att vara i Fas 3, men det finns även annat att glädja sig åt. Under det senaste dygnet har det nämligen inte registrerats några nya fall av Covid-19-smitta i hela Málagaprovinsen. Detta har inte skett sedan coronakrisens utbrott. På provinsens sjukhus är det nu endast 19 patienter inlagda med det fruktade viruset, varav tre patienter ligger på intensivvårdsavdelning. 

Sedan i måndags är hela Costa del Sol i Fas 3 i regeringens återöppningsplan för landet. Det är den sista fasen innan vi når den så kallade ”nya normala vardagen”. I nuvarande fas öppnar alla shoppingcenter igen. Det samma gäller biografer, teatrar och gym – dock med begränsad kapacitet. Dessutom har alla tidsbegränsningar för utomhusaktiviteter tagits bort i Fas 3. Detta innebär att alla fritt får röra sig på gator och torg, när det passar dem. Det gäller även om man vill gå till stranden och bada i havet. Dock ska det fortfarande hållas 2 meters avstånd till andra samt bäras munskydd vid tillfällen när säkerhetsavståndet inte kan hållas.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.