Quick Office – coworking för alla

Quick Office – coworking för alla

Är du digital nomad? Har du fattat tycke för friheten som pandemins distansarbete fört med sig men vill jobba utanför hemmet? Saknar du nätverkandet och den sociala delen du får på ett kontor? Har du behov av en möteslokal för möten ansikte mot ansikte eller digitalt? Kräver ditt jobb pålitligt internet? Eller reser du mycket och uppskattar ett koncept med tillgång till ”samma” kontor i olika städer – i olika länder?
Allt detta erbjuder Quick Office!

”Quick Office är coworking där kan du hyra en kontorsplats och få tillgång till inte bara ett utan flera kontor! Quick Office har just nu elva anläggningar, eller workspace som vi kallar det, i Stockholm, Malmö och Fuengirola. Med ett hyresavtal hos Quick Office får du tillgång till alla dessa. Det geniala med Quick Office konceptet är att oavsett var du befinner dig så känner du igen dig i den neutrala, trevliga och multinationella miljön, då den är samma i alla anläggningar. Tänk vilka möjligheter och vilken flexibilitet detta innebär! Skulle du dessutom ha behov av en företagsadress erbjuder vi det till både små företag och organisationer, liksom att du kan få hjälp med delar som bolagsetablering, bokföring och allmän administration”, berättar Fredrik Carlqvist, som tillsammans med Carl-Fredrik Morander öppnade Quick Office i Fuengirola för ca ett år sedan.

Quick Office är en franchisekedja – är du intresserad av att ta Quick Office till din stad, tveka inte att kontakta Fuengirolakontoret för mer information.

Coworking är konceptet för framtiden och Quick Office är coworking för alla!

Quick Office Fuengirola
Calle Romería Del Rocío no. 6, 29640 Fuengirola
www.quickoffice.se/kontorshotell/fuengirola/
fuengirola@quickoffice.se
+34 640 055 095

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.