Skidsäsongen i Sierra Nevada är här med Troll Ski!

Skidsäsongen i Sierra Nevada är här med Troll Ski!

I Sierra Nevada har skidsäsongen äntligen startat och med bara två timmars bilresa från Costa del Sol är detta det perfekta utflyktsmålet för att njuta av att svischa ner för vita backar. Oavsett om du är nybörjare och står på skidor för första gången eller är van skidåkare och vill finputsa tekniken är den skandinaviska skidskolan Troll Ski rätt för att boka skidlektioner. Personen bakom Troll Ski är norska Kjetil Saeve. Han har arbetat som skidlärare med skandinaver i närmare 20 år varav de senaste nio säsongerna med sin egen skidskola – Troll Ski.

”Troll Ski arrangerar lektioner för alla nivåer och för alla – barn, vuxna, grupper och privat. Vill man komma bort från de vanliga backarna arrangerar jag också guidade turer offpist. Med Troll Ski vet man att man är i tryggt sällskap, oavsett nivå”, berättar Kjetil, som är mycket entusiastisk över årets skidsäsong: ”På grund av pandemin har det av naturliga skäl inte varit någon nämnvärd aktivitet i Sierra Nevada de senaste åren, men årets säsong har börjat fantastiskt bra. Det är härligt att vara i backarna igen!”

Troll Ski arrangerar allt för skidåkning under en eller flera dagar i Sierra Nevada. Skidskolan har nära samarbete med uthyrare av all tänkbar skidutrustning, och som elev hos Troll Ski ges dessutom 20 procent rabatt på hyran.

Vill du hellre stå på snowboard så arrangerar Kjetil och Troll Ski naturligtvis även snowboardlektioner.

Pssst! I Sierra Nevada finns det också en mycket trevlig skidby med skön miljö, härliga hotell och många bra restauranger och tapasbarer.

Boka skidlektioner i Sierra Nevada med Troll Ski:

Whatsapp: (+34) 688 918 773

E-mail: trollsierranevada@gmail.comwww.trollski.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.